https://karanganbungacilacap.com/
Honlapkészítés és Webshop WoodStark - A fa mesterei

WoodStark

Prémium iPhone & iPad kiegészítők.

DRESS YOUR DESK...

WoodStark egy laza és mindenre fittyet hányó srácok startup vállalkozása. Náluk minden a hülyéskedésről szól, de amikor munkáról van szó, akkor nem ismernek tréfát! A cég 100%-ban külföldi megrendelésekre orientált. Számos nemzetközi cég nagy tételes - srácok szavaikkal "bulk" megrendeléseire dolgoznak. Kezdetkor online piac téren és bérelt webshopon intézték ügyfeleikkel a tevékenységüket. Ezen rendszerek egy idő után már nem nyújtottak számukra minden igényre kiterjedő megoldást. Ekkor merült fel bennük, hogy szükségük lenne olyan weblapra, amellyel nem függnek külsős cégektől és rendeléseket is könnyebben intézhetik.

Egy olyan informatív honlapot kellett készítenünk, amely bemutatja és szeretné az általuk hitt eszmét terjeszteni, miszerint "A fának lelke van, ezt kell átadnunk". A weboldal kialakításakor fontos szempont volt az állandó akciók kiemelése, anélkül, hogy az a felhasználói élményt csökkentené. Amennyire fontos Ügyfeleiknek az egyedi termék, legalább olyan fontos volt, hogy a saját honlapjuk is egyedi legyen. A látogatót olyan élményben szeretnék részesíteni, hogy az megnézzen minden terméket az oldalon. 



Sikerük egyik kulcsa abban rejlik, hogy régóta felsimerték az AdWords kampányok és egyéb szociális média által jelentett platformok előnyeit és ezt használják is azokat rendesen. Közösen több tucat sikeres AdWords kampány van már mögöttünk és olyan felületeken is segítettük a megjelenésüket, mint a széles körben ismert Instagram és Pinterest közösségi oldalak.

A honlap fejlesztése során nyújtott szolgáltatások:

 Arculat készítése online és offline célból való felhasználáshoz: logó, céges anyagok, ruházat, matricák, fejlécek, reklámok

 Reszponzív honlap és webshop tervezés ás fejlesztés

 Adatbázis

 PHP

 Optimalizálás

 Tartalomkezelés

 Online marketing anyagok tervezése

 AdWords kampányok tervezése és felügyelete

 Facebook megjelenés és kampányok

 Domain és Hoszting

www.woodstark.com
 

RÓLUNK MONDTÁK

 
"Jó srácok, megértik amit akarsz és azonosulnak a kihívásokkal. Számos kreatív ötletet kaptunk tőlük, amelyeket hasznosítani tudtunk fejlődésünk során. Számunkra a gyors reakció és reagálás fontos, mivel munkák sikeressége is ezen alapszik. AdWords téren egészen hihetetlen amit nyújtottak részünkre. Köszönjük a folyamatos korrekt munkát és hozzáállást!"
WoodStark csapata