https://karanganbungacilacap.com/
Megbízható minőségi hoszting szolgáltatást, domain regisztráció és ügyintézés - Thyll

Hoszting

Megbízható és gyors hoszting szolgáltatások.

LÁTHATATLAN   BIZTOS   TÁMOGATÁS

 
Minden honlap fejlesztése a megfelelő domain és tárhely kiválasztással kezdődik. Ez sok esetben eltántorítja az embereket, nem tudja a számos kínálatból az optimálisat kiválasztani. Túl olcsó, túl drága, mire van szükségem, merre induljak, ki segít majd nekem ebben? Megannyi kérdés. Sok fejtörést okozhat ezek kiválasztása annak aki nem ezzel foglalkozik és úgy érzi idegen területre tévedt. Segítünk az ideális összeállítás megtalálásában, sőt már meg is találtuk! Reális árakon nyújtunk rugalmas megoldást minden Ügyfelünknek, hogy domain nevük és webes tartalmaik a lehető legjobb helyre kerüljenek.


Mi is akkor vagyunk a legnyugodtabbak, amikor tudjuk, hogy Ügyfeleink tulajdona és honlapja biztonságos keretek között működik, illetve tudjuk az tökéletesen fog üzemelni a látogatóid legnagyobb örömére. Ezért is ajánljuk figyelmedbe teljeskörű hoszting szolgáltatásainkat. Legyen szó domain névről, tárhelyről, levelezésről, maximális biztonságról, gyors kiszolgálásról mi segítünk, hogy a megfelelő szolgáltatás menedzselje és segítse honlapod zavartalan működését.

DÖLJÖN HÁTRA! INTÉZZÜK DOLGAIT




GYORSASÁG - Hoszting szervereink adattárolását és a bejövő kérések kiszolgálását korszerű SSD meghajtók végzik. Ezzel a technológiával a honlapok kiszolgálásának sebessége jelentősen gyorsabb, mint a hagyományos SAS/SATA winchesterekkel.


MINŐSÉG - A legjobb minőségű SuperMicro szervereket használjuk a világszínvonalú megbízhatóságuk és rugalmas teljesítményük miatt. Ezek segítségével nyújtunk 99% feletti  rendelkezésre állást ügyfeleink részére a gyorsaság kiszolgálásával egyetemben.


BIZTONSÁG - Automatikusan készítünk napi és heti biztonsági mentéseket minden Ügyfelünk tartalmáról. Akár egy kmozdulattal is visszaállíthatjuk egy korábbi adatbázisát vagy egyedileg is megoldható mentett fájljainak vagy adatbázisainak teljes kezelése az adott alkalmazás segítségével. Az általunk használt technológia azonosítja a túlzott erőforrás használatot és izolált, felhasználónkénti fájlrendszerben kezeli a tárhelyeket. Ez biztosítja a tárhelyek gyors kiszolgálását, védi a felhasználókat és csökkenti a kockázatot a webszervereken. Az izolált fájlrendszerek biztosítják, hogy egy másik tárhelyen történő biztonsági incidens ne jelentsen kockázatot a többi Ügyfélnek. Behatolás-detektálást és webalkalmazás védelmet kínálunk Mod Security révén. Ezen felül CXS és CSF védelmünk biztosítja a proaktív és periódikus vírus és feltörés elleni védekezést, akár az IP címek automatikus tiltását.


TÁMOGATOTTSÁG - A mindig naprakész webszerverek a legnagyobb támogatást nyújtják honlapjának és széleskörű lehetőséget biztosítanak Ügyfeleinknek: PHP, Perl, Python, Node.js, Ruby, Git, SSH, MariaDB 10.1, PHPMyAdmin, Rsync, Cron, Redis, CloudFlare, FTP, POP3, POP3S, IMAP, IMAPS, SMTP, SMTPS, SSL, Apache.