https://karanganbungacilacap.com/https://17slotgacor.com/https://masakannusantara2024.blogspot.com/https://chord2024.com/https://www.kompasko.com/
Webfejlesztés és reszponzív weboldal készítés a legújabb technikákkal - Thyll Dunakanyar

Honlapkészítés

Egyedi reszponzív weboldal készítés meglepetések nélkül.

HONLAPKÉSZÍTÉS CERUZÁVAL? MI MÁS!

Minek a ceruza a honlapkészítéshez? A válasz nagyon egyszerű. Ezzel kezdődik weboldalad fejlesztése! Igen és még papír is kell, de csak módjával! Le kell ülnünk és átbeszélni a tervedet, nem is egyszer, többször. Nem lesz egyszerű és sokáig fog tartani. Szeretnénk, hogy minden igényt kielégítő honlapot és szogáltatást kapj, ezért szükséges megismernünk egymás gondolatmenetét, hogy aztán gyúrjunk belöle valami szép kerek dolgot.


Erre azért van szükség, hogy megismerjük milyen szándékaid vannak a honlappal kapcsolatban: mit szeretnél átadni, hogyan szeretnéd azt átadni, kinek szeretnéd átadni, van-e saját ötleted, miben gondolkodsz, milyen célkitűzések vannak, milyen speciális igényeid vannak és a kérdések sora nagyon hosszú. Ez van, de fel a fejjel, néha még élvezni is fogod :)


Fontos a kérdések megválaszolása, mivel ezek alapján tudunk olyan honlapot készíteni, amelyre neked és a látogatóidnak is szüksége van. A fentiek összegzése után fogunk vázlatokat készíteni papíron, nem még nem képen és bizony a papíron a kattintás sem lesz használható. Ezen fázis után már digitális formában kapsz képet a weboldalról látványtervek formájában. Az információidból, az arculati elemek segítségével és integrálásával felépítjük a honlapod látványtervét. Ez megint eltart egy ideig, beszélgetünk, ötletelünk, szépítgetjük, bővítjük és felvértezzük minden olyan elemmel, amelyek később a webfejlesztés során visszaköszönnek, már kattintható és görgethető formában.


LÁTHATÓ FEJLESZTÉS

A fejlesztés során végig látható lesz minden, hogy merre haladunk. Egy zárt rendszeren keresztűl folyamatosan felügyelheted a honlapkészítési munkát. Látható lesz, hogyan építjük fel a weboldalt lépésről lépésre. Aktív részese lehetsz a tesztelési fázisoknak, így az nem a végén zúdul rád egyben. Az esetleges módosítások és finomítások nagy részét is a fejlesztés során elvégezzük.


Nagy élmény lesz, amikor egy-egy modul fejlesztésével megvagyunk és egy pillanatra hátra dölhetünk, konstatálva, hogy igen, ez a honlap enyém és a látogatóimé lesz, ez valóban nekem készül! Együtt nézegetjük és teszteljük a webodal hogyan teljesít a mobil eszközökön, hogy az valóban reszponzív legyen és minden látógatónak a lehető legelőnyösebb képet mutassa a szolgáltatásodról és termékedről, betekintést mutatva arról, hogy milyen vagy te magad valójában!


A honlapod fejlesztése és tesztelése végén, amikor is zöld utat adsz az élesítésre, akkor a végfelhasználók számára is elérhetővé tesszük a weboldalt. Így az már a végleges formában fogja várni az ügyfeleket. Az igazság, az hogy ez nem így működik. A tartalmakat bővíteni, módosítani kell idővel, hogy a honlap elérje az elején kitűzött célokat.  Ezzel összefüggésben olvastad már a kert, mint honlap vetülése leírást?

HIBÁK? ITT VAGYUNK!

Írhatnánk mi vagyunk a legjobbak, soha nem tévedünk, mi mindent tudunk. Sajnos nem vagyunk tökéletesek, mint ahogyan senki más sem. A fejlesztés és tesztelés során próbálunk minden egyes felmerülő apró működési hibára orvoslatot eszközölni, de előfordulhat, hogy az élesítés után is találunk majd pár apró működési rendellenességet. a honlaponkon. Szokták mondani csak az nem hibázik aki nem dolgozik, ez itt is így van. Ezért az általunk elkészített és felügyelt honlapra 1-3 hónap garanciális időt adunk, amelynek keretén belül ingyenesen és rövid határidővel javítjuk a felmerülő kellemetlenséget.


15 éve dolgozunk ebben a szakmában és még szeretnénk pár évet lehúzni ebben a műfajban. Nekünk is az érdekünk, hogy megfelelő honlap megoldásokat nyújtsunk neked.


Kérünk tekintsd meg referencia munkáinkat és értékeld őket személyesen.