https://karanganbungacilacap.com/https://17slotgacor.com/https://masakannusantara2024.blogspot.com/https://chord2024.com/
Ismerje meg környezettudatos projekteinket és elhivatottságunkat Földünk megóvása érdekében - Thyll

ECO tevékenység

Elhivatottak vagyunk környezetünk védelmében.

FÖLD, IGEN ITT ÉLÜNK

Sokszor vitázunk arculati és az adott honlapkészítés potenciális megoldás kiválasztásával kapcsolatban, azonban csapatunk tagjai szerencsére egy dologban mindig egyetértenek, mégpedig bolygónk megóvásával összefüggő elhivatottsággal.


Mit is jelent ez nálunk? Többrétű a dolog. Hisszük, hogy tennünk kell környeztünk fentarthatósága érdekében mind lokális, mind globális téren. Hogyan tesszük ezt? Számos külföldi szervezet támogatunk adományokkal, amelyek íly módon próbálják megóvi szölőbolygónkat. Sok nemzetközi összefogást eredményező szervezet van a világon, biztosan találsz közöttük te is olyat, amely közel áll az értékrendedhez.

FÁKAT ÜLTETÜNK

Mit csináltok? Fákat ültetünk! Javarészt olyan megmozdulásokat protezsálunk, amelyek fákat ültetnek a világ számos táján: Ausztrália, Dél-Amerika. Hogyan néz ki ez a gyakorlatban? Közösen működtetett webáruház által eladott minden egyes termékek után 1 USD-vel támogatunk, egy-egy kiválasztott projektet. Általában 1 USD támogatás, egy ültetendő fát jelent. Nem régen, az ausztráliai bozóttüzek okozta károk enyhítésére szerveztek globális megmozdulást, amely szerencsére nagyon sikeres volt. 


ENNYI? EZ ÍGY KEVÉS

A támogatott szervezetek mellett, minden évben több alkalommal részt veszünk helyi, lokális megmozdulásokon. Ilyen például a Föld napja. Ilyenkor kesztyű, zsák és irány a szemétszedés. Idén a felszerelést kiegészítettük védőmaszkkal. Az ember el sem hinné mennyi zsák szemetet lehet összeszedni pár óra leforgása alatt, egy amúgy szemmel nem is annyira szennyezett területeten. Egyszer legalább próbáljátok ki! Nem csak teszel a környezetért, de elég felemelő érzés is, amikor a végén összegzed, hogy azt a mindenit, ez azért nem semmi.


Tartozkodunk bármilyen, nem odaillő anyag elhelyezésétől a természetben. Gyermekeket szoktatunk a nem szemetelésre és a helyes szelektív hulladékgyűjtésre. Az irodai munka során nem égetjük feleslegesen a világítást, nem nyomtatgatunk össze-vissza, nem hagyjuk állandóan bekapcsolva az informatikai eszközöket, amikor azokra nincs szükség. Irodai és otthoni világítás és elektronikai berendezések esetén törekszünk a kevésbé energia pazarló megoldásokat választani. 


A leírtak alapján, úgy gondjuk részünkről megteszünk minden tőlünk telhetőt. Tedd meg te is! Tegyük együtt környezetünk megóvásáért!


Köszönjük, hogy elolvastad írásunkat!