https://karanganbungacilacap.com/https://17slotgacor.com/https://masakannusantara2024.blogspot.com/https://chord2024.com/
Szeretnél kitűnni a versenytársak közül? Megtervezzük egyedi arculatod! - Thyll

Arculattervezés

Egyedi arculatot szeretnél? Formabontó megoldásokkal várunk.

ARCCAL   A   VILÁGBA

Az online - offline megjelenés elengedhetetlen kelléke és egyben első lépése a vállalkozásod arculatának megtervezése. Miért kell ez? Mert, ezzel fog találkozni az Ügyfeled elsőnek! Legtöbb esetben ez fogja tudatusítani benne, hogy kaplcsolatba lép veled, vagy sem. Továbbá ez fog elkülöníteni a piacon a többi szolgáltatótól. Nagyon fontos állomása ez egy szolgáltatás indításának, nem szabad kapkodva összedobálni, a szükséges időt rá kell fordítani, később ez fokozottan megtérül.


Az arculattervezés lényege, hogy az adott szereplőt grafikailag beazonosítsa. Ez lehet egy szépen megtervezett egyedi logó, egy hangulatfokozó szín, egy elfelejthetetlen betű típus, egy megnyerő honlap, egy lebilincselő banner. Az arculati elemek aztán visszakösszönnek a későbbi információ cserés folyamatokban is, úgy mint, raklámok, bannerek, névjegykártyák, levélpapírok, táblák és még számtalan esetben. A honlapod szintén ezen elemekből fog felépülni, erősítve az Ügyfelet, hogy az is egy nagy komplex része. 





Egy jó márkának mindig pozitív üzenetet kell hordoznia. Amikor a honlapodra, vagy a logódra ránéz a kliens, akkor mi jut róla eszébe, mit közvetít az a számára? Professzionalizmust, megbízhatóságot, értékállóságot, nemtörődömséget? Ha önmagunk felé nem vagyunk igényesek, hogyan várhatjuk el, hogy az ügyfeleink bizalommal forduljanak hozzánk? Ügyfélkör bizalmának kiépítését mindig a logóval kell elkezdenünk, ezzel fogjuk az első benyomást megtenni, rossz esetben az utolsót.


Honlap arculat tervezéskor számtalan alapszabálynak kell megfelelnünk. Köztük az egyik legfontosabb, hogy a felhasználói élmény a maximumon pörögjön. Nem kellenek klisék és sallangok! Nem ezért kattint a weboldalra a látogató. Információt akar gyorsan és egyszerűen, ezt kell nekünk becsomagolni egy olyan környezetbe, amely ösztönzi a látogatót arra, hogy a tálalt információk alapján a szolgáltatásod igénybe vegye.  Egyszerű információ átadást is stílusossan kell átadnunk.

TRENDI?   INKÁBB   EGYEDI  +  TRENDI

Fontos a változó trendekhez igazodni, de ez nem ilyen egyszerű. Ami ma trendi, az holnap már nem biztos, hogy az lesz. Vannak trendek, amelyen mennek fél évet, vannak olyanok amelyek évekig változatlan értéket képviselnek. Sok kérdést fel kell tenned magadnak, hogy merre indulj! Mit képviselsz? Kik a célközönség? Mit akarsz sugározni magadról? Mit szeretsz? Miért harcolsz? Fontos ezen kérdések összegzése, mielőtt az arculatot megalkotjuk. A válaszok fogják megmutatni az irányt, hogy merre induljunk!


Egyediség, ez fog téged meghatározni a piaci szereplők között! Nem a konkurenciát kell másolni, a saját utadat kell bejárnod. Megmutatva vele, hogy az te vagy és az amit képviselsz. Természetesen, ez nem jelenti azt, hogy a későbbiekben nem kell hozzányúlni a már meglévő arculatodhoz, sőt a változó igények formálják azt, amelynek szüntelenül meg kell, hogy feleljünk.


Komplett honlap arculattal valósítjuk meg elkézelésedet, amely teljes mértékben megfelel majd minden elvárt kritériumnak. Továbbá egységes egyedi arculati megoldást nyújtunk számodra, amellyel megmutathatod tevékenységed elhivatottságát és őszintén kifejezheted szolgáltatásod minőségét. Ezzel kiérdemelve a bizalmat az érdeklődők körében.